Voor u!

Wat kan Aannemers Vereniging Metselwerken voor uw metselbedrijf betekenen? 

  • Duidelijkheid over arbeidsvoorwaarden

Daar zorgt AVM voor door middel van het afsluiten van CAO's voor de Bouw en de UTA. U kunt meepraten via een CAO achterbancommissie.
Duidelijkheid over kwaliteit van metselwerk

De beoordelingsrichtlijn (BRL) en de uitvoeringsrichtlijn (URL) zijn ontwikkeld opdat het KOMO procescertificaat 'vervaardiging van metsel- en lijmconstructies en/of voegwerk' gehaald kan worden.

  • Algemene Voorwaarden

Voor de zakelijke en particuliere arbeidsmarkt heeft AVM Algemene Voorwaarden ontwikkeld die u van toepassing kunt verklaren op uw contracten. Zo staat uw bedrijf juridisch sterk tegenover opdrachtgevers.

  • Helpdesk

Bij de centrale helpdesk kunnen de werkgevers uit de GA terecht voor algemene informatie omtrent arbeidszaken, zoals arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, sociale zekerheid, bedrijfstakeigen regelingen, pensioenen en loongerelateerde fiscale zaken. Het accent ligt hierbij op een snelle, adequate beantwoording, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest geschikte communicatiemiddelen. Telefoonnummer: 030-634 35 36
Collectieve contracten

Via AVM kunt uw bedrijf meedoen aan en profiteren van collectieve contracten. AVM neemt hiervoor o.a. deel aan de activiteiten van "Aannemersfederatie verzekeringsdienst", waaruit direct financiële voordelen zijn te behalen.
AVM is aangesloten bij Aannemersfederatie Nederland

Actuele informatie
Maandelijks geven wij een ledenbulletin uit waarin de laatste feiten en nieuwtjes zijn opgenomen. Zo ontvangt u tijdig goede informatie die voor uw bedrijf van belang is.

  • Aannemersfederatie Nederland

Een gezond ondernemersklimaat zonder overbodige administratieve rompslomp. Dat kan AVM niet alleen. Daarvoor heeft AVM samenwerking gezocht bij de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra en werkt ze nauw samen met (centrale) ondernemersorganisaties. Ook hier geldt: 'Zelfstandig waar nodig, samenwerken waar mogelijk'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..