Over Aannemersvereniging Metselwerken

De Aannemersvereniging Metselwerken AVM heeft ten doel: het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord.

Landelijk opererend, regionaal actief
AVM is een landelijk opererende vereniging met regionale afdelingen. De regionale afdelingen organiseren regelmatig bijeenkomsten waarin actuele onderwerpen worden besproken.Ondersteuning
De AVM beschikt over een landelijk secretariaat, waar leden met hun vragen terecht kunnen. Het bestuur en secretariaat ondersteunen de regio's en verstrekt adviezen en informatie aan AVM leden, (branche)organisaties en derden, door middel van informatiepakketten, nieuwsbrieven en op de branche gericht nieuws. Het bestuur en secretariaat richten zich verder op het promoten van branchevereniging AVM in al zijn facetten, op beurzen, congressen en jaarlijkse metselwedstrijden, en door middel van cursussen die specifiek gericht zijn op het metselvak.


Bewaren

BouwSchool Breda organiseert de 63 finale NK Metselen en Voegen

Twaalf leerling-metselaars en zes leerling-voegers gaan strijden op de Nederlandse  Kampioenschappen Metselen en Voegen.  

Dit jaar organiseert de BouwSchool Breda op haar nieuwe opleidingslocatie in samenwerking met de Vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB) de 63  finale Nederlandse Kampioenschappen Metselen en Voegen. Twaalf leerling-metselaars gaan strijden om de ‘Zilveren Troffel’ en zes leerling-voegers om de ‘Voegers-trofee’. De wedstrijd duurt 6 werkdagen, van woensdag 8 april 2015 tot en met woensdag 15 april 2015. Uit de zeven regionale voorronden plaatsten twaalf vmbo-leerlingen in de leeftijd van 15 en 16 jaar zich voor de metselfinale. Tijdens de metselwedstrijd die plaatsvindt op 8, 9 en 10 april gaan zij strijden om de felbegeerde ‘Zilveren Troffel’. Op 13, 14 en 15 april vindt het 13   NK Voegen plaats waar zes leerling-voegers door hun vakmanschap te laten zien de ‘Voegers-trofee’ kunnen winnen. Op woensdag 15 april ontvangen de winnaars uit handen van wethouder mevr. Haagh  hun  prijzen.   

Finaleopdracht
De wedstrijdopdracht is ontworpen door Pierre Maas van Rothuizen Architect en stedenbouwkundigen in Breda. Aan de hand van de ontworpen metselobjecten, die worden geplaatst op het binnenterrein van de BouwSchool Breda, gaan de twaalf finalisten aan de slag met het maken van een eigen werkstuk.

Nieuwe opleidingslocatie
Op 5 januari 2015 heeft de BouwSchool Breda haar nieuwe opleidingslocatie aan de Biesdonkweg 31 betrokken. De verhuizing naar een groter pand was noodzakelijk om de kwaliteit van onze opleidingen te kunnen blijven continueren.  

De wedstrijd
Graag willen wij u de mogelijkheid geven om een bezoek te brengen aan de finale NK Metselen en Voegen, waarbij u tevens ons gebouw kan komen bewonderen.  Hieronder vindt u een overzicht van de dagen en tijden waarop wij u graag uitnodigen.  

Finale NK Metselen  
Woensdag 8 april: van 15.15 uur tot 17.00 uur.  
Donderdag 9 april: van 15.15 uur tot 17.00 uur.  
Vrijdag 10 april: van 13.00 uur tot 15.30 uur.  

Finale NK Voegen
Maandag 13 april: van 15.15 uur tot 17.00 uur.  
Dinsdag 14 april: van 15.15 uur tot 19.00 uur.  

Prijsuitreiking van de Nederlandse Kampioenschappen Metselen en Voegen
Woensdag 15 april: van 14.00 uur tot 16.15 uur.

AVM Verzekeringsdienst

logo klimatologisch

Logo stapelbouw

 

logo arbocatalogi

KBI Metselen

logo stichting metselfabriek