Over Aannemersvereniging Metselwerken

De Aannemersvereniging Metselwerken AVM heeft ten doel: het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord.

Landelijk opererend, regionaal actief
AVM is een landelijk opererende vereniging met regionale afdelingen. De regionale afdelingen organiseren regelmatig bijeenkomsten waarin actuele onderwerpen worden besproken.Ondersteuning
De AVM beschikt over een landelijk secretariaat, waar leden met hun vragen terecht kunnen. Het bestuur en secretariaat ondersteunen de regio's en verstrekt adviezen en informatie aan AVM leden, (branche)organisaties en derden, door middel van informatiepakketten, nieuwsbrieven en op de branche gericht nieuws. Het bestuur en secretariaat richten zich verder op het promoten van branchevereniging AVM in al zijn facetten, op beurzen, congressen en jaarlijkse metselwedstrijden, en door middel van cursussen die specifiek gericht zijn op het metselvak.


Bewaren

AVM/VNV Minisymposium “Private Kwaliteitsborging”

De AVM en VNV organiseren op dinsdag 14 april, vanaf 13.30 uur bij de BouwSchool Breda, Biesdonkweg 31 in Breda een Minisymposium “Private Kwaliteitsborging. Het symposium wordt gehouden tijdens de Nederlands Kampioenschap Metselen en Voegen van 8 t/m 15 april te Breda. Op onze website vindt u meer informatie over de Metselwedstrijden.

Onderstaand kunt u de uitnodiging met het programma en het aanmeldingsformulier downloaden:

 

AVM Verzekeringsdienst

logo klimatologisch

Logo stapelbouw

 

logo arbocatalogi

KBI Metselen

logo stichting metselfabriek